Mostra col·lectiva “Testimoni artístic” a Platja d’Aro (Girona)

Tercera exposició de l’any a les sales municipals d’art de l’espai cultural de la Masia Bas de Platja d’Aro, amb una mostra col·lectiva que ofereix una selecció d’obres del Fons Municipal d’Art, del període 2011-2018, titulada Testimoni artístic.

Organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro es pot visitar del 22 de desembre al 6 de gener en entrada lliure (dilluns-divendres 17-20 h, caps de setmana 11-13 h i 17-20 h, 24 de desembre 11-13 h, 26 de desembre i 1 i 6 de gener 17-20 h -25 de desembre tancat).

La inauguració és dissabte 22 de desembre (19 h).

[..]

Des de l’any 1983 el consistori organitza i presenta exposicions individuals o col·lectives d’artistes contemporanis de tècniques diverses: pintura, escultura, dibuix, gravat, ceràmica i fotografia. El Fons Municipal d’Art, s’ha anat bastint exclusivament amb les aportacions dels artistes que han exhibit la seva obra en els espais expositius del municipi. La col·lecció és eclèctica en mitjans, formats, tècniques, moviments i estètiques, amb molts accents i amb una gran proliferació de llenguatges artístics. Compta amb una conjunt d’obres que comprèn, principalment, un llarg període de l’art català, i cada vegada més, també amb peces d’artistes importants en l’àmbit internacional. Centrada en diferents corrents, tant abstractes, com de ressò figuratiu i realista, amb una visió exhaustiva de la concepció tradicional del paisatge i la figura. Enguany, la mostra recull obres dels següents creadors: Emili Armengol, Arranz Bravo, Francesc Artigau, Carles Bros, Pep Camps, Xavier Carbonell, Vincenzo Carmenati, Quim Domene, Español Viñas, Pilar Esporrin, Alberto Fabra, Gómez Ascaso, Anna Lentsch, Martínez Tarrassó, Imma Masó, Ivan Morales Cama, Josep Niebla, Joan Puig Manera, Joan Raset, J.C. Roca Sans, Antonio Rojas, Alba Roqueta, Rosa Serra, Patricia de Solages, Àlvar Suñol, Evarist Vallès, Lluís Vilà i Isidre Vilaseca.

[..]

(Text extret de l’article de bonart)

Article bon Art | Notícia al Diari de Girona | Notícia a El PuntAvui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *